Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
{:mk}"Близината на Москва воздух центар за развој, аеродром Јарослав не се меша" - Авиаперевозки грузов в Африке

{:mk}”Близината на Москва воздух центар за развој, аеродром Јарослав не се меша”

{:mk}

Резултатите од работењето на Јарослав Tunoshna аеродром во 2016 година, се смета во следниве два начина. Од една страна, додека послабите регионални воздухот пристаниште беше малку да се зголеми патнички сообраќај, на други — бројот на карго летови тоа е во опаѓање. Втор живот во аеродром на Јарослав денес се обидува да дишат нов тим на менаџери на чело со поранешниот претставник на регионалната влада Anatoly Kozlov.

Генералниот Директор на АД “Аеродром Tunoshna” Anatoly Kozlov

Фото: Аеродром Tunoshna

ATO.ru праша тековната Генералниот Директор на АД “Аеродром Tunoshna” (организаторот на Аделаида аеродром; 100% во сопственост на владата на Јарослав регион), како што се оценува сегашната состојба и за изгледите за развој на определените објект. Очигледно е дека аеродром почна да генерира нето добивка треба да направите многу.

Atory Anatoly Maksimovich сте биле извршен ДИРЕКТОР на Tunoshna аеродром во декември 2016 година, Што задачи што, владата на Јарослав регионот?

A. K.: Главна стратешка цел, која е владата на Јарослав регионот пред нас, тоа е заклучокот на аеродромот Јарослав на оперативниот профитабилноста, за да се постигне што е можно само поради развојот на аеродром и на својот пат мрежа, преминот кон режим на часовникот, производството на почетокот на меѓународните летови, надградба на aerodrome инфраструктура. Повеќето од чекорите на развој се многу меѓусебно поврзани, а ние мора да му оддадат почит — владата на Јарослав регионот не само што ни става до задачи, но, исто така, активно учествува и дава неопходната поддршка и помош во остварувањето на нивните цели.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *