Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
{:mk}Оставки и состаноци: "Волга-Dnepr", Avion Express, Брисел Авиокомпании, AerCap - Авиаперевозки грузов в Африке

{:mk}Оставки и состаноци: “Волга-Dnepr”, Avion Express, Брисел Авиокомпании, AerCap

{:mk}

Роберт ван де Weg се врати во групата на компании (GK) “Волга-Dnepr”</strong> како Заменик Претседател на продажба и маркетинг. Тој ќе биде одговорен за комерцијални активности на сите превозници група (AirBridgeCargo, “Волга-Dnepr” и Atran). Роберт ван де Weg има работено во високи позиции за речиси три години и го остави во 2017 по сопствена иницијатива, но продолжи да го советува раководството на GK “Волга-Dnepr”.

Литвански Чартер летови , Avion Express, специјализирана во обезбедување на ACMI договори (плаќања за воздухопловот, екипажот, одржување и осигурување), беше назначен за извршен ДИРЕКТОР од 4 април 2018 Дариј Kajokas. Тој работел за компанијата во позиција на Заменик Директор од април 2017 Во пост Дариј Kajokas промена Gargara на Forberg, кои со години ги исполни обврските на раководителот на превозникот. Forberg ќе остане во авиокомпанијата како акционер и член на Одборот. Како Советник на врвот Менаџер ќе биде одговорен за работа со клиенти и развој на бизнисот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.