Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
{:mk}Турските Авиокомпании се наоѓа на налози за 25 Airbus A350 авиони и 3 Боинг 777F - Авиаперевозки грузов в Африке

{:mk}Турските Авиокомпании се наоѓа на налози за 25 Airbus A350 авиони и 3 Боинг 777F

{:mk}

Турски превозникот турските Авиокомпании ќе ја прошири својата флота на патнички и карго авиони. Според Боинг, операторот има нареди три Боинг 777 широко тело товар. Превозникот, исто така, потпиша Меморандум за разбирање за набавка на 20 широко тело Airbus A350-900 со опција за пет такви авиони, весникот пишува за Воздушен Транспорт Свет.

Карго Боинг 777 ќе се реализира во 2018 како Додаток на постоечкиот возен парк, да се прошири патот мрежа на летови. Во декември 2017, превозникот веќе доби првите два авиони од овој тип.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.