Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
{:mk}Во првиот квартал, патнички воздушен превоз во Русија се зголеми и намали товарот - Авиаперевозки грузов в Африке

{:mk}Во првиот квартал, патнички воздушен превоз во Русија се зголеми и намали товарот

{:mk}

Руската авио во првиот квартал од 2018 пресели 22.1 милиони луѓе, што е 12.4% повеќе во однос на јануари–Март 2017, според последователна активност на знаење на Сојузниот воздушен транспорт Агенција. Ваквата динамика се огледа во првите два месеци од оваа година. Повеќе брзо растечки меѓународни дестинации (+15,0%) со 8.6 милиони луѓе служи На домашните патишта, операторите се пресели 13.5 милиони луѓе (+10.8 проценти). Процентот на вработување фактор беше долу 1,4 процентни поени да 77.2%.

Во првите пет авиокомпании на негативни вредности, повторно беше забележан само во авиокомпанијата “Русија” (на-6,7%), што се врши со 1,9 милиони патници држи третата позиција. Во февруари 2018, операторот покажа сличен пад. На тој начин, на крајот на 2017, неговата стапка на раст беше највисока од првите пет (+37,7%).

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.