Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
{:mk}Уживајќи во Интернет трговијата имаше неповолен ефект на добивката и ПРОЗОРЦИ - Авиаперевозки грузов в Африке

{:mk}Уживајќи во Интернет трговијата имаше неповолен ефект на добивката и ПРОЗОРЦИ

{:mk}

Нето добивката на логистичка компанија Обединетите Парцела Услуга (УПУ), значаен дел од бизнис, кои се во воздух, на крајот од минатата година опадна за 29.2% и изнесува 3,4 милијарди долари. Нарушувањата поврзани со брзиот развој на Интернет трговијата во светот, што предизвика зголемување на обемот на работа, во интерес на потрошувачите (сегментот на бизнис-на-клиент; b2c). Како што е објаснето во UPS-от, нивната услуга е поскапо од извршување на наредби од големите потрошувачи (бизнис-на-бизнис; b2b).

Во декември, b2c сегмент изнесува 63% од сите испораки сервира од страна на UPS-от. Покрај тоа, компанијата истакна дека минатата година се забележува значителен пораст во волуменот на производите, генерирање на помалку приходи. Во четвртиот квартал од 2016 година, просечниот приход се намали или остана непроменет и за сите категории на стоки кои се справува со ПРОЗОРЦИ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *