Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/cargo.africa/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
saninadmin, Автор в Авиаперевозки грузов в Африке

{:sq}”Në afërsi të Moskës ajrit qendër zhvillimit, aeroporti Yaroslavl nuk ndërhyn”

{:sq} Rezultatet e operacioneve të Yaroslavl Tunoshna aeroport në vitin 2016, janë vërejtur në dy mënyra. Në njërën anë, ndërsa në depresion rajonale e ajrit port ishte pak për të rritur trafiku i udhëtarëve, në anën tjetër — numri i ngarkesave fluturime ajo është në rënie. Të dytë jetën në aeroportin e Yaroslavl sot është […]

{:sq}Lulëzon në Internet tregtisë pasur efekt të dëmshëm mbi fitimet UPS

{:sq} Fitimi i logjistikës kompani të Bashkuara Parcela të Shërbimit (UPS), një pjesë të rëndësishme të biznesit, të cilat janë në ajër, në fund të vitit të kaluar ra nga 29.2% dhe arriti në 3,4 miliardë dollarë. Përkeqësimi i lidhur me zhvillimin e shpejtë të Internetit të tregtisë në mbarë botën, e cila ka shkaktuar […]

{:sq}Park një Boeing 747-8F AirBridgeCargo do të sigurojnë zëvendësim të përbërësve për shasi

{:sq} Ruse ngarkesave ajrore AirBridgeCargo kanë nënshkruar një marrëveshje me Boeing, nën të cilat prodhuesi nuk pranon të marrë atë për të riparuar shasi përbërësit për Boeing 747-8F dhe vënë në vend të tashmë riparuar pjesët. Programi mbulon riparim dhe rregullim, të lehtësuar transportuesit nga të pasurit për të blerë komponentë të veçantë, – tha […]

{:sq}Nën Bishkek u rrëzua turke Boeing 747-400F

{:sq} Në mëngjesin e 16 janarit në afërsi të kryeqytetit të Kirgistan — Bishkek u rrëzua ngarkesave aeroplan e Boeing 747, sipas qeveria e Kirgistanit. Sipas burime të hapura, aksidenti ka ndodhur me një Boeing 747-400F ngarkesave turke për linjat ajrore që VEPROJNË Airlines (marketing emrin — MyCargo linjat Ajrore), e cila ishte duke fluturuar […]

{:sq}E Tu-204 “Posta e Rusisë” fluturoi jashtë vendit

{:sq} Ruse ngarkesave ajrore “Aviastar-TU” të kryera tij të parë jashtë shtetit e fluturimit për Tu-204-100C, që u përkasin FGUP “Posta e Rusisë”. Siç u njoftua, një kamion kombëtar postar operatori ka hyrë në tregun e transportit mes Kinës dhe Rusisë. Në “Postën e Rusisë”, tha se postar ndërkombëtar fluturimet do të jetë i planifikuar […]

{:sq}Ajrore “Aviastar-TU” të fillimit të funksionimit të Tu-204 “Posta e Rusisë”

{:sq} Ruse ngarkesave ajrore “Aviastar-TU” fillon funksionimin e aeroplanit Tu-204-100C që u përkasin “për Postë të Rusisë”. Të premten, 2 dhjetor, rreth 11:00, makina me numrin e regjistrimit të RA-64052 (emëruar në nder të Empress Catherine II) hoqi nga Vnukovo aeroport dhe u drejtuan për Krasnoyarsk. Shkarkoni këtë dielli është vetëm mbi 21 ton, e […]

{:sq}”Antonov”, ka hyrë në fazën e fundit të Kuvendit të Një-132D

{:sq} Ukrainës shtetit ndërmarrje Antonov kompleton Kuvendi i parë prototip turboprop transportit ajror Një-132D, ajo vijon nga rrjedhur Facebook fotot e makinës. Ne po flasim për avionë demonstrator, shpërndarja e cila do të mbahet në dhjetor të këtij viti. Më herët është raportuar se trup i avionit të aeroplanit, tashmë është ankorua me krahun. Aeroplanit, […]

{:sq}AirBridgeCargo ndaloi lëvizjen në Afrikë me avion Britanik partner

{:sq} Ruse ngarkesave ajrore AirBridgeCargo, një anëtar i grupit “Vollga-Dnepr”, refuzoi transportin e tyre ngarkesave në Afrikë me avion Britanik partner — operatori CargoLogicAir. Drejtori i Përgjithshëm i AirBridgeCargo Sergey Lazarev shpjegoi ATO.ru që projekti nuk justifikojnë veten, si të Afrikës së tregut të ishte tepër i dobët. Ruse ajrore me qira Boeing 747-400F Britanik […]

{:sq}AirBridgeCargo hedhur Themelet për të rritur trafikun e produktet farmaceutike

{:sq} Ruse ngarkesave ajrore AirBridgeCargo (pjesë e grupit “Vollga-Dnepr”) hedhur Themelet për të rritur trafikun e produktet farmaceutike. Pritet që kërkesa për shërbimet e tij në këtë segment do të rritet, për shkak të faktit se ajo ishte e para në CIS lëshuar një certifikatë ndërkombëtare CEIV (Qendra e Ekselencës për Vlerësuesve të Pavarur) Pharma. […]

{:sq}Përfundim Boeing 747-400F nga AirBridgeCargo flota do të fillojë në vitin 2018

{:sq} Më e madhe ruse e ngarkesave ajrore AirBridgeCargo (pjesë e grupit “Vollga-Dnepr”), do të fillojë tërheqja e moshës së Boeing 747-400F në vitin 2018 Për këtë ATO.ru Drejtori i Përgjithshëm i bartës Sergey Lazarev. Tani në Parkun e transportuesit e shtatë Boeing 747-400F. Sipas kreut të ajrore, makinë do të jetë i paraqitur si […]